Woensdag 27 maart van 19.30 uur tot 22.00 uur:
Workshop EFT

Dingen loslaten, soms is het zo moeilijk. Vooral de dingen die je echt diep geraakt hebben. Je weet en voelt dat ze momenteel nog een (negatieve) invloed op je leven hebben en toch lukt het niet. EFT kan je hierbij helpen.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een gemakkelijke techniek die je helpt om vastzittende problemen en overtuigingen los te laten. Dit gebeurt door op begin- en eindpunten van meridianen te tappen, zodat je lichaam kan ontspannen en je leven weer kan stromen. (een soort accupunctuur maar dan zonder naalden).

Door gebeurtenissen en ervaringen uit het verleden, heb je bepaalde conclusies getrokken, en dit worden overtuigingen die je beperken.

Ook verslavingen, gewichtsproblemen, fysieke pijn, zelfsabotage, burn-out, financiële problemen, geestelijke problemen, bepaalde patronen in je leven kan je oplossen met EFT.

Met behulp van het tappen wordt de oorzaak van de patronen achterhaald, geest en lichaam komen weer in balans en je gaat je terug vrijer voelen, waardoor je anders gaat handelen en zo je leven weer laat stromen.

Samen kunnen we er aan werken om ook voor jou het leven te creëren dat je werkelijk wilt.

Als je interesse hebt in deze workshop mag je een seintje geven op het nr. 0472/884998 of via mail adelaaerts@gmail.com.
Adres: Binnenveld 3, 3960 Bree.
Bijdrage: 30 euro, een mapje met de nodige uitleg om hiermee thuis aan de slag te gaan en een hapje en een drankje inbegrepen.

_______________________________________________________________________

Workshop “Helende Handen”

Voel je dikwijls warmte in je handen? Of ben je ervan overtuigd dat jij ook een healer bent maar weet je nog niet goed hoe?

Dan is de workshop “Helende Handen” zeker iets voor jou.

Je krijgt allerlei tips die je helpen om een “goede” healing te doen. Ook worden je handen nog eens extra geactiveerd en dit kan je voelen.

We gaan op elkaar een healing doen zodat je al daadwerkelijk kan ondervinden hoe het is.

Als je anderen gaat healen, heal je ook jezelf. Ook dit wordt verder uitgelegd in de workshop.

Zelf doe ik al meer dan 10 jaar healingen en mijn ervaringen geef ik graag door aan jou.

Deze workshop gaat door op woensdag 16 januari van 13.30 uur tot 16.00 uur en kost 40 euro, versnapering en drank inbegrepen.

Als je nog vragen hebt, mag je altijd contact met me opnemen op het nummer: 0472/884 998 of via mail: adelaaerts@gmail.com

________________________________________________________________________

Workshop: Je mooiste zelf

Het eindejaar nadert en het is nu het moment om te beslissen wat je wilt loslaten en zeker niet mee wilt nemen naar het nieuwe jaar.
Telkens je een stukje loslaat, wordt het leven aangenamer en ga je meer authentiek leven, meer genieten.

We starten de avond met een meditatie om in de juiste energie te komen.
Aansluitend gaan we op zoek, ieder voor zich, naar wat jij graag zou willen loslaten. Heb je nog verslavingen aan bepaalde dingen die echt niet meer werken? Wil je het volgend jaar helemaal anders beleven dan dit jaar? Of wil je maar kleine dingen veranderen? Alles is mogelijk en jij beslist.
Daarna doe ik een Belvaspata groepshealing zodat alles wat je niet meer nodig hebt, losgelaten kan worden.
Als laatste trek je nog een rune kaart en gaan we kijken wat deze je wilt vertellen.

Je ontvangt nog een half jaar lang elke dag een healing op afstand.

Deze avond gaat door op dinsdag 11 december van 19.30 uur tot 21.30 uur bij mij thuis, Binnenveld 3, 3960 Bree.

Bijdrage: 25 euro, koffie, thee, water en een versnapering inbegrepen.

Geef even een seintje op het nummer 0472/884 998 als je hieraan wilt deelnemen of stuur een mailtje naar: adelaaerts@gmail.com

De plaatsen zijn beperkt.

__________________________________________________________________________

Be One in Love Agenda zomerperiode 2018

Dinsdag 21 juli van 18.00 tot 21.00 uur: Workshop Runen + inwijding tot master. Je kan hierna de Runen gaan gebruiken voor je eigen ontwikkeling en voor anderen. Verdere informatie vind je hier.

Donderdag 23 augustus van 20.00 tot 22.00 uur: Meditatie en Sabahut. Bijdrage 10 euro.

Plaats: Binnenveld 3, 3960 Bree (wegbeschrijving wordt toegestuurd bij aanmelding).
Thee, koffie en koekjes zijn bij elke activiteit inbegrepen.
Graag aanmelden bij Adela via mail: adelaaerts@gmail.com of via gsm: 0472/884998
We werken in groepjes van max. 8 personen dus meld je snel aan.
________________________________________________________________________

Dinsdag 27 februari van 19.00 uur tot 22.00 uur: Workshop Het Verenigd Chakraveld, versterk je intuïtie

Alle chakra’s komen één voor één aan bod. Tijdens de bijpassende muziek, ga je in meditatie en kan je voelen wat er gebeurt met die bepaalde chakra. Je kan inzichten krijgen, je gaat dingen loslaten, je chakra wordt helemaal gezuiverd. Na de vereniging van je chakra’s word je intuïtie versterkt en kan je rechtstreeks informatie ontvangen van de Oneindige bron. Hierdoor kom je meer en meer in je eigen kracht omdat je nu ‘weet’ wat goed voor je is. Je gaat je meer en meer ‘herinneren’.

Je ontvangt ook richtlijnen hoe je deze activatie kan integreren in jouw dagelijks leven voor begeleiding, heling en creatie.

Plaats: Binnenveld 3, 3960 Bree (wegbeschrijving wordt toegestuurd bij aanmelding).

Bijdrage: 25 euro, thee, koffie en koekjes inbegrepen.

Aanmelden kan je hier

________________________________________________________________________

Jaarworkshop Godinnen en Goden

Eeuwenlang hebben we een bestaan geleid waar het mannelijke en vrouwelijk elkaars tegengestelden waren. Dit uit zich tot op de dag van vandaag in conflicten op kleine en grote schaal. De tijd is gekomen dat de herinnering van alle pijnlijke ontgoochelingen wordt vervangen door een houding van vreugde. Wil je meer harmonie, elegantie, gratie, vrede en balans in je leven? Elke maand komt er een ander ‘Godenechtpaar’ aan bod en zo kom je maand na maand meer in balans met jezelf en de hele wereld. Wat zich zeker ook gaat uiten in de wereld rondom je. We geven je tools en opdrachten mee zodat je een hele maand thuis kan werken met de God en Godin. Wij bieden je de mogelijkheid, de rest is aan jou. Dit geeft je de kans om je leven terug in handen te nemen. Ook staat er elke maand een meridiaan zuivering op het programma met bijpassende geurenalchemie. meer infoWorkshop: Cursus Dynamische Relaties

Deze cursus is voor iedereen die wil groeien en inzichten wil verwerven in alle relaties van zijn/haar leven. Door het gebruiken van de aangereikte tools kunnen je relaties evolueren en verwerf je inzichten. meer infoWerken met Belvaspata

Dit is uitsluitend voor mensen die al ingewijd zijn in de Belvaspata maar nog niet weten hoe ze met deze healingen kunnen werken. Je krijgt meer uitleg over de soorten helingen en hoe je deze kan toepassen. Workshop op aanvraag. meer infoWorkshop Belvaspata Heling van Eenheid

Mensen die de Belvaspata Workshop gevolgd hebben en hier goed mee kunnen werken, krijgen hier meer informatie over de Healing of Oneness. Dit is een bijzonder sterke heling die diep vastzittende overtuigingen en problemen oplost. Deze heling haalt ook de energie van de lichaamsdelen en organen terug die in vorige levens is achtergebleven. Workshop op aanvraag. meer infoInwijdingen in de Belvaspata op aanvraag

Inwijding niveau 1: De 12 paren van emoties. meer info
Inwijding niveau 2: De 16 stralen van licht. meer info
Inwijding niveau 3: De 12 pure staten van zijn, na deze initiatie ben je een Belvaspata Meester. Binnenkort meer info.
Inwijding niveau 4: De 12 pure hart-energieën, na deze initiatie ben je een Belvaspata Grootmeester. Binnenkort meer info.

Hier hoort natuurlijk een levenslange begeleiding bij of zolang als dit mogelijk is.Ook inwijdingen in de IET zijn mogelijk. Neem even contact met me op als je dit wenst.