Workshop: Je mooiste zelf op woensdag 18 december

Het jaar loopt stilletjes ten einde en het is misschien het moment om eens te gaan kijken wat je wilt loslaten of wat je ander wilt doen in het nieuwe jaar.

Telkens je een stukje loslaat, wordt het leven aangenamer en ga je meer authentiek leven, meer genieten.

We starten de avond met een meditatie om in de juiste energie te komen.

Aansluitend ga je op zoek, ieder voor zich, naar wat jij graag zou willen loslaten. Hang je nog vast aan bepaalde patronen die echt niet meer werken voor jou? Wil je het volgend jaar helemaal anders beleven dan dit jaar? Of wil je maar kleine dingen veranderen? Alles is mogelijk en jij beslist.

Je krijgt ook tips hoe je kan creëren in je leven wat jij wilt.

Daarna ontvang je een Belvaspata groepshealing zodat alles wat je niet meer nodig hebt, losgelaten kan worden.

Je ontvangt nog een half jaar lang elke dag een healing op afstand.

Deze avond gaat door bij mij thuis Binnenveld 3, 3960 Bree op woensdag 18 december van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Bijdrage: 25 euro, koffie, thee, water en een versnapering inbegrepen.

Geef even een seintje op het nummer 0032 (0)472/884 998 als je hieraan wilt deelnemen of stuur een mailtje naar: adelaaerts@gmail.com

De plaatsen zijn beperkt.

__________________________________________________________________________

Zomeragenda juli en augustus 2019  

Donderdag 4 juli: Kleurmeditatie om je te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Elke kleur heeft een bepaald doel en betekenis. Je creëert een heilige ruimte. De avond start om 20.00 uur. Bijdrage: 15 euro, hapje en drankje inbegrepen. Maximum 8 personen.

Donderdag 25 juli: Inwijding Rune Grandmaster. Deze avond is alleen te volgen als je de inwijding tot Master reeds gevolgd hebt. We starten om 19.00 uur en eindigen om ± 22.00 uur. Bijdrage is 50 euro, hapje en drankje inbegrepen.

Zondag 11 augustus: Inwijding niveau 1 en niveau 2 in de Belvaspata, Heling van het hart. Deze dag is voor iedereen toegankelijk die zich geroepen voelt om helingen te geven met de Belvaspata. In de namiddag ga je leren hoe je een belvaspata heling doet. We starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Bijdrage voor de inwijdingen en handleiding om met de belvaspata te werken is 150 euro. Koffie, thee, water en broodjes met groenten inbegrepen. Maximum 8 personen.

Donderdag 22 augustus: Eenmaking van de Chakra’s: Alle chakra’s komen één voor één aan bod. Tijdens de bijpassende muziek, ga je in meditatie en kan je voelen wat er gebeurt met die bepaalde chakra. Je kan inzichten krijgen, je gaat dingen loslaten, je chakra wordt helemaal gezuiverd. Na de vereniging van je chakra’s word je intuïtie versterkt en kan je rechtstreeks informatie ontvangen van de Oneindige bron. Hierdoor kom je meer en meer in je eigen kracht omdat je nu ‘weet’ wat goed voor je is. Je gaat je meer en meer ‘herinneren’. De avond start om 19.00 uur en eindigt om 22 uur. Bijdrage 30 euro, hapje en drankje inbegrepen. Maximum 8 personen.

Al deze avonden gaan door in Bree, Binnenveld 3. Graag een seintje als je aan één van deze avonden wilt deelnemen.

Voor verdere info mag je me contacteren via mail: adelaaerts@gmail.com of op het nr. 0032 (0)472 884 998.

_______________________________________________________________________

Woensdag 27 maart van 19.30 uur tot 22.00 uur:
Workshop EFT

Dingen loslaten, soms is het zo moeilijk. Vooral de dingen die je echt diep geraakt hebben. Je weet en voelt dat ze momenteel nog een (negatieve) invloed op je leven hebben en toch lukt het niet. EFT kan je hierbij helpen.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een gemakkelijke techniek die je helpt om vastzittende problemen en overtuigingen los te laten. Dit gebeurt door op begin- en eindpunten van meridianen te tappen, zodat je lichaam kan ontspannen en je leven weer kan stromen. (een soort accupunctuur maar dan zonder naalden).

Door gebeurtenissen en ervaringen uit het verleden, heb je bepaalde conclusies getrokken, en dit worden overtuigingen die je beperken.

Ook verslavingen, gewichtsproblemen, fysieke pijn, zelfsabotage, burn-out, financiële problemen, geestelijke problemen, bepaalde patronen in je leven kan je oplossen met EFT.

Met behulp van het tappen wordt de oorzaak van de patronen achterhaald, geest en lichaam komen weer in balans en je gaat je terug vrijer voelen, waardoor je anders gaat handelen en zo je leven weer laat stromen.

Samen kunnen we er aan werken om ook voor jou het leven te creëren dat je werkelijk wilt.

Als je interesse hebt in deze workshop mag je een seintje geven op het nr. 0472/884998 of via mail adelaaerts@gmail.com.
Adres: Binnenveld 3, 3960 Bree.
Bijdrage: 30 euro, een mapje met de nodige uitleg om hiermee thuis aan de slag te gaan en een hapje en een drankje inbegrepen.

__________________________________________________________________________

Jaarworkshop Godinnen en Goden

Eeuwenlang hebben we een bestaan geleid waar het mannelijke en vrouwelijk elkaars tegengestelden waren. Dit uit zich tot op de dag van vandaag in conflicten op kleine en grote schaal. De tijd is gekomen dat de herinnering van alle pijnlijke ontgoochelingen wordt vervangen door een houding van vreugde. Wil je meer harmonie, elegantie, gratie, vrede en balans in je leven? Elke maand komt er een ander ‘Godenechtpaar’ aan bod en zo kom je maand na maand meer in balans met jezelf en de hele wereld. Wat zich zeker ook gaat uiten in de wereld rondom je. We geven je tools en opdrachten mee zodat je een hele maand thuis kan werken met de God en Godin. Wij bieden je de mogelijkheid, de rest is aan jou. Dit geeft je de kans om je leven terug in handen te nemen. Ook staat er elke maand een meridiaan zuivering op het programma met bijpassende geurenalchemie. meer infoWorkshop: Cursus Dynamische Relaties

Deze cursus is voor iedereen die wil groeien en inzichten wil verwerven in alle relaties van zijn/haar leven. Door het gebruiken van de aangereikte tools kunnen je relaties evolueren en verwerf je inzichten. meer infoWerken met Belvaspata

Dit is uitsluitend voor mensen die al ingewijd zijn in de Belvaspata maar nog niet weten hoe ze met deze healingen kunnen werken. Je krijgt meer uitleg over de soorten helingen en hoe je deze kan toepassen. Workshop op aanvraag. meer infoWorkshop Belvaspata Heling van Eenheid

Mensen die de Belvaspata Workshop gevolgd hebben en hier goed mee kunnen werken, krijgen hier meer informatie over de Healing of Oneness. Dit is een bijzonder sterke heling die diep vastzittende overtuigingen en problemen oplost. Deze heling haalt ook de energie van de lichaamsdelen en organen terug die in vorige levens is achtergebleven. Workshop op aanvraag. meer infoInwijdingen in de Belvaspata op aanvraag

Inwijding niveau 1: De 12 paren van emoties. meer info
Inwijding niveau 2: De 16 stralen van licht. meer info
Inwijding niveau 3: De 12 pure staten van zijn, na deze initiatie ben je een Belvaspata Meester. Binnenkort meer info.
Inwijding niveau 4: De 12 pure hart-energieën, na deze initiatie ben je een Belvaspata Grootmeester. Binnenkort meer info.

Hier hoort natuurlijk een levenslange begeleiding bij of zolang als dit mogelijk is.Ook inwijdingen in de IET zijn mogelijk. Neem even contact met me op als je dit wenst.