Guasha is een alchemistische gelaatsbehandeling die je volledig zal ontspannen en ervoor zal zorgen dat je in onschuld, openheid en kracht in het leven gaat staan. Je zult niet alleen de fysieke voordelen van deze zuivering opmerken zoals een grotere vitaliteit, maar ook een geleidelijke verschuiving ervaren naar meer vertrouwen, aanwezigheid, openheid om te ontvangen en om meer in vreugde te leven.

Deze behandeling wordt op het gezicht gedaan met rozenkwarts stenen in de vorm van een hart, een paddenstoel en een roller. De gezondheid van alle meridianen en organen is zichtbaar in het gezicht. Het gezicht is een toegangspoort tot de onbeperkte bronnen van het lichaam, omdat alle uiterlijke zintuigen daar samenvloeien.

De linkerkant van ons gezicht toont onze “privé’-kant” – hoe we voelen dat we werkelijk zijn – terwijl de rechterkant ons “openbare masker” is – hoe we gezien willen worden in de wereld.

Het resultaat zal een subtiele harmonieuze integratie en balans zijn tussen de twee helften – grotere symmetrie resulteert in verbeterde schoonheid … je wordt een open kanaal voor hoger leven.     

Wil je dit eens ervaren? Dan kan je een afspraak maken en ben je hartelijk welkom in mijn praktijk.

Prijs: 50 euro voor een sessie, je mag rekenen op 1,5 tot 2 uur met het trekken van een paar runenkaarten inbegrepen.