Deze runenmodaliteit gaat veel verder dan alleen maar het functioneren als een instrument van waarzeggerij, het zuivert de meridianen, wist programma’s, activeert de chakra’s en andere verborgen energetische lichaamscentra en evolueert bewustzijn terwijl je ermee werkt. Het verandert je levensreis van een uitdagende reis naar een ontzagwekkende reis van gratie en elegantie.

Deze runenmodaliteit (voortgebracht door de mysticus en ziener Almine) geeft niet alleen statische antwoorden, maar deze runen dienen ook om het bewustzijn te evolueren zodat er meer sierlijke en hoog geëvolueerde uitkomsten worden gepresenteerd. Het is letterlijk een hulpmiddel voor het evolueren van bewustzijn en draagt ​​zo bij aan het ontvouwen van een oneindig hogere gracieuze toekomst op aarde voor alle wezens.

De Runen vormen een linguïstische brug tussen onze innerlijke en uiterlijke ruimte, ze dienen om de boodschappen vanuit de innerlijke ruimte (het vrouwelijke niveau van het zijn) te vertalen, wat veel moeilijker voor ons is om te horen of om te interpreteren. Het wordt een onschatbare krachtbron als je de runen “verstaat en voelt”.

Een legging met runen geeft heldere inzichten over obstakels naar uitkomsten, en geeft aan welke perceptie er geleerd mag worden uit een specifieke situatie.

Legging op één van de chakra’s: elke chakra heeft zijn eigen doel. Bijv. voor de liefde gebruiken we de 4de runen set van het hartchakra. Voel je je niet zo goed in je vel, dan gebruiken we de 3de runen set van de zonnevlecht.

Je mag een foto maken van de legging en telkens je er weer contact mee maakt, er naar kijkt en gaat voelen, werkt de legging door op een dieper niveau.

Wil je graag een afspraak maken dan kan je me hier bereiken.

Prijs: 50 euro voor een sessie.