Niveau II verbindt de ingewijde met de planeet. Elke keer een Belvaspata ingewijde niveau II gebruikt, beïnvloedt dit de hele mensheid.

Belvaspata Niveau II gebruikt de 16 Stralen van Licht, waarbij elke straal een eigen kleur en kwaliteit voorstelt. Ze worden bestudeerd in de voorbereiding op de Initiatie. Het is altijd goed om ze af en toe opnieuw door te nemen om hun kwaliteiten zo nog beter te integreren. Net als bij de 12 Paren van Emoties geldt ook hier dat hoe meer we de kwaliteiten in deze Stralen van Licht begrijpen, hoe meer ze beschikbaar zijn voor iedereen. Deze Zegels worden de Zegels van Licht genoemd.

16 Stralen van Licht

 1. De oorsprong, de basis
 2. Vertrouwen
 3. Balans
 4. Overvloed
 5. Wijsheid
 6. Barmhartigheid
 7. Diversiteit
 8. Energie
 9. Gelukzaligheid
 10. Perceptie
 11. Aanwezigheid
 12. Hoop
 13. Meesterschap
 14. Ontdekking
 15. Kracht
 16. Waarheid

De Eerste straal van Licht, de Oorsprong, verbindt ons altijd met het Oneindige. Als je één van de Stralen van Licht wilt gebruiken dien je ook de eerste straal, de Basis, te gebruiken. We werken op dezelfde manier als bij de vorige initiatie. Na deze initiatie is het belangrijk om 3 tot 6 maanden te wachten. Dit maakt volledige integratie en opname van de frequenties mogelijk.

Deze workshop met initiatie kost 100 euro.
Inwijding in niveau I en II kan op één dag gebeuren. De prijs is dan 150 euro.