Met de handen is het net zo als met de voeten. Elk orgaan, elke spier, elke plaats van het lichaam vind je terug in de handen. De rechterhand staat voor het denken, de linkerhand voor de intuïtie.

Maar het gaat nog verder: elke vinger staat voor een orgaan, een gevoel, een proces, voor iets wat er is…. De wijsvinger bijvoorbeeld staat voor de dikke darm, maar ook voor het wijzen naar…. een ander, je belemmeringen, naar wat je doel is….

Heel veel emoties en gevoelens zitten opgeslagen in je organen, in je spieren, in elke cel van je lichaam. Door bepaalde punten op je handen te activeren en te masseren kunnen deze losgelaten worden.

Vingerreflexologie helpt heel goed tegen stress, helpt bij pijn, je komt weer tot rust en het doorbreekt oude overtuigingen zodat je dingen kunt loslaten die je niet meer dienen.
Vingerreflexologie helpt bij ADHD, hyperventilatie, burnout, migraine, angsten….

Hoe gaat het nu in zijn werk? Je ligt ontspannen op een tafel en mag je helemaal overgeven aan het zalige gevoel van deze massage. De behandeling duurt 1,5 uur en je voelt je herboren als je weer naar huis gaat.

Wil je dit eens komen ervaren? Maak dan snel een afspraak via deze link.

Prijs: 35 euro voor een sessie van 1,5 uur.